Ateliere de creație și grupuri de joc gratuite pentru copiii cu autism

Cu mare bucurie vă anunțăm că începând cu luna septembrie, pe parcursul a 3 luni, zece copii cu autism din asociația Învățăm cu pictograme Timișoara, vor beneficia de sesiuni săptămânale gratuite de grupuri de joc și ateliere de creație, sub îndrumarea unui psiholog și al unui psihopedagog, alături de voluntari studenți din cadrul  Facultății de Psihologie din Timișoara. Acest lucru este posibil datorită participării la Timotion: Timișoara se mișcă 2016, cu proiectul Autismul: O Viață în culori.

Sumele suplimentare strânse în cadrul evenimentului, vor susține activitatea centrului nostru de resurse în autism și ne va permite să derulăm proiecte ce vor implica: susținere morală și informațională pentru părinții copiilor cu autism, organizarea de workshopuri interactive pentru părinți și specialiști precum și crearea de materiale cu pictograme, adaptate nevoilor copiilor cu autism din asociația noastră.

 

Mai multe detalii despre proiectul nostru, găsiți pe pagina oficială Timotion:

http://www.timotion.ro/timotion-2016/proiecte-2016/invatam-cu-pictograme-autismul-o-viata-in-culori/

Vă vom ține la curent cu noutățile referitoare la derularea proiectului nostru!

Mulțumim pe această cale tuturor timișorenilor care au alergat și au donat pentru copiii cu autism din asociația noastră!

12716370_563878637119513_5437979883127986860_o