Sambata, 23 aprilie, a avut loc cel mai mare eveniment sportiv organizat in Timisoara, in scopul sustinerii diferitelor proiecte ale comunitatii locale. A fost un eveniment foarte reusit, s-au inscris peste 2000 de alergatori ce au sustinut diferite cauze sociale.

Comunitatea locala a fost miscata de acest eveniment si s-a implicat, participand efectiv sau donand, pentru diferite organizatii.

Multumim pe aceasta cale organizatorilor Timotion pentru toata munca depusa in vederea ducerii la bun sfarsit cu succes a acestui eveniment!

 

Proiectul nostru, Autismul : O viata in culori , a reusit sa stranga, pana in acest moment, din donatii si taxele de inscriere, suma de      7935 ron. Va reamintim si pe aceasta cale, ca se poate dona in continuare online, pana in data de 10 mai.

Ne bucuram sa vedem ca am reusit sa sensibilizam oameni frumosi, care au dorit sa ne fie alaturi!

Aceasta sumă ne va permite sa ducem la bun sfarsit aproape in totalitate, proiectul ce implica, desfasurarea unor sesiuni gratuite de ateliere de creatie si grupuri de joc pentru zece copii cu autism, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.
De asemenea, ne propunem organizarea unei expozitii cu fotografii si lucrari realizate in cadrul atelierelor de creatie de catre copiii cu autism. Si nu in ultimul rand, vom crea doua povesti cu pictograme: Mimi cea curioasa si Zana Culorilor.
Proiectul va fi pus in practica incepand cu luna septembrie 2016.
Fara sustinerea voastra nu ar fi fost posibila realizarea acestui proiect!  🙂
VA MULTUMIM, DIN SUFLET TUTUROR CELOR CE ATI ALERGAT PENTRU COPIII CU AUTISM LA TIMOTION!

Citește mai mult: http://www.asociatiainvatamcupictograme.com/news/cum-a-fost-la-timotion/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *