Dragi prieteni, pentru al doilea an consecutiv, organizăm evenimentul caritabil De Crăciun, alături de copiii cu autism, sâmbătă, 10 decembrie, intre orele:10-13:30 la Ambasada, str Anton Seiller nr 2, Timisoara.
În acest an, ne dorim să putem contribui un pic mai mult la cadourile copiilor cu autism din asociația noastră și ne-am bucura tare mult să găsim printre voi, oameni generoși, care să devină, pentru o zi:
Moș Crăciun pentru un copil cu autism.
 
Din asociația noastră fac parte în prezent 15 copii cu autism, cu vârste cuprinse între 3 si 14 ani.
Noi i-am scris o listă Moșului cu ceea ce și-ar dori copiii și vă invităm să o citiți și să vă alegeți un cadou pe care ați dori să-l faceți unui copil cu autism din asociația noastră. Rugămintea noastră este ca acel cadou sa fie nou, cumpărat special pentru acel copil și să fie adus la sediul nostru din Timisoara; în acest sens,veți primi toate informațiiile pe mail:  invatamcupictograme@gmail.com.
 
In cazul in care nu aveti timpul necesar pentru a alege un cadou, puteti face o mică donație în contul asociației noastre, cu mențiunea: Cadou de Crăciun iar noi ne vom ocupa de achiziționarea cadourilor:
RO30BRDE360SV88601853600
Data limită de primire a cadourilor este 2 decembrie 2016!
Va multumim!
cadouri-craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *