MOL România și Fundația pentru Comunitate au anunțat lista organizațiilor non-profit care vor beneficia de finanțare în cadrul celei de-a opta ediții a Programului MOL pentru sănătatea copiilor.

Cu mare bucurie vă anunțăm că proiectul asociației noastre:  Ateliere de dezvoltare emoțională pentru copii cu autism se numără printre cele 19 proiecte câștigătoare si va fi susținut cu suma de 20 000 de lei de către Mol România prin programul Mol pentru Sănătatea Copiilor.

Proiectul va fi derulat in perioada martie-iunie 2017 si va cuprinde: activități individuale și de grup ; realizarea unor povestiri sociale adaptate, cu ajutorul pictogramelorsesiuni informative pentru părinți precum și două workshopuri interactive pentru cadre didactice. În cadrul workshopurilor, vor fi prezentate povestirile sociale create precum și un Ghid practic despre gestionarea emoțiilor la copiii cu autism. Proiectul va contribui la expunerea propriilor trăiri și diminuarea comportamentelor auto-agresive sau depresive, facilitând creșterea stării de bine la nivel fizic și emoțional în cazul a 15 copii cu autism și alte tulburări de dezvoltare.

Mulțumim Mol România și Fundației pentru Comunitate pentru susținere!   🙂

gracias523770_539385176088404_238648923_n

Articole in presa:

http://livetimisoara.ro/mol-romania-sprijina-4-ong-uri-din-judetul-timis-sa-desfasoare-proiecte-de-terapie-emotionala-si-prin-arta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *