Asociatia Invatam cu pictograme s-a inscris la TIMOTION 2016:Timișoara se mișcă cu proiectul Autismul: O viata in culori , prin care isi propune sa sensibilizeze comunitatea locală asupra problematicii autismului dar și să ofere , timp de 3 luni,  sesiuni gratuite de terapie de grup si art terapie pentru zece copii cu autism, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.

Prin acest proiect, dorim să creştem starea de bine la nivel fizic, mental şi emoţional a celor 10 de copii cu autism care vor fi implicați în proiect. Ca urmare a integrării, efectul scontat este acela de a da sens lumii în care trăiesc, de a se simți utili, de a reuși să-și exteriorizeze propriile trăiri și să-și controleze emoțiile, să se dezvolte armonios.

Donatorii Timotion vor contribui la cheltuielile pentru materiale necesare ședințelor de art terapie (materiale de lucru, tipărire povești cu pictograme, consumabile), organizarea unei expoziții fotografice și cu lucrări ale copiilor, onorariul unui specialist, pe parcursul a 3 luni. Orice sumă suplimentară ne va permite să extindem perioada pentru care putem acorda serviciile.

Facem parte din echipa ALERG PENTRU AUTISM! Fii alături de noi în această cursă!

SUSTINE UN COPIL CU AUTISM!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *