Pentru al doilea an consecutiv, participam la cel mai mare eveniment sportiv organizat in orasul nostru: Timotion 2017:Timisoara se misca.

Proiectul Joacă‐te cu mine, fii prietenul meu! vizează strângerea de fonduri pentru copiii cu autism din asociația noastră și reprezintă o continuare a proiectului Autismul: O Viață În Culori (finanțat din fondurile obținute prin participarea la Timotion 2016). Unul din obiectivele urmărite prin acest proiect, este să oferim săptămânal, grupuri de joc și socializare gratuite, pe o perioadă de minim trei luni, începând cu luna septembrie 2017, urmărind astfel, dezvoltarea abilităților de exprimare, comunicare și relaționare cu cei din jur.

Pentru un copil cu autism jocul este un mijloc excelent de invatare. Doar ca, spre deosebire de un copil tipic, un copil cu autism trebuie invatat cum sa se joace pentru a fi acceptat in jocul altor copii de varsta lui.
Copiii cu autism sunt copii, in primul rand. Si ei vor sa aiba prieteni cu care sa se joace; cu care sa se simta bine, sa rada, sa cante, sa danseze, sa socializeze, sa invete lucruri noi, intr-un mod placut.

Daca doriti sa ne sustineti proiectul, aveti la indemana mai multe mijloace:

  • ca alergator: http://www.timotion.ro/ce-este-timotion/cursele-timotion/
  • Pentru susținerea proiectelor cu donații există mai multe posibilități:
    • o persoană care participă la eveniment donează taxa de înscriere spre un proiect
    • o persoană înscrisă la eveniment poate fi campion și să colecteze donații pentru unul dintre proiectele din listă, de la persoane care nu vor alerga. Se pot forma echipe de campioni, urmand sa se stabileasca un clasament in functie de suma stransa per echipa (indiferent de proiectele alese).
    • persoanele care nu participa la vreuna dintre curse si firmele pot dona prin susținerea unui campion, fondurile mergand in contul proiectului pentru care alearga campionul respectiv.

 

Mai multe informatii gasiti pe site-ul timotion.

Afis Joaca-te A3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *