În urma cu 5 ani pe 22 martie ai venit pe lume suflet drag. Te așteptam toți, eu, tata și George fratele tau. Ai crescut frumos ca o floare, ai progresat în ritmul tau, apoi dupa 1 an si trei luni s-a întâmplat ceva, nu știm ce și de ce, dar te-ai închis în lumea ta perfectă cu rotițe și linii. Diagnosticul a venit imediat: autism.
Viața noastră s-a schimbat, cu ședințe de terapie, consultații, injecții, lacrimi de disperare, lacrimi de bucurie, deznadejde dar și putere de a călatorii împreună. Într-o zi ți-am scris o scrisoare, o vei citii cândva, și ai să întelegi atunci că dragoste noastră a crescut odată cu tine, fiecare cuvânt, fiecare îmbărțișare au venit exact atunci când așteptam mai mult.
A venit din nou primavara, iar tu rază de soare îmi luminezi diminețile și zilele, alaturi de fratele tău, mă faci mai puternică, mai bună, pentru că tu m-ai făcut să fiu un om, o mama și o fiică mai bună și pentru asta îți mulțumesc ca exiști în viața noastră, dar nu în ultimul rând pentru îmbrățișările tale pline de tandrețe. Te iubesc raza de soare, copilul meu frumos cu ochii mari și albaștrii.”

Daniela Pop, mama lui Paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *